Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας, με μεγάλη χαρά σας προσκαλεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας η οποία φέτος, άλλαξε τοποθεσία! Ειδικότερα, η εκδήλωση θα παραγματοποιηθεί στο εστιατόριο V’ ammos εντός του σταδίου «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στο Φάληρο, την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 18:00!

Τη φετινή χρονιά, ο Σύνδεσμός μας έλαβε την απόφαση να τιμήσει αφενός το συμπατριώτη μας και εξαίρετο επαγγελματία κ. Παρασκευά Σωτήραλη για τις πολυάριθμες διεθνείς επιτυχίες και βραβεύσεις που έχουν κερδίσει τα εκλεκτά προϊόντά του και τη διαφήμιση που κάνει στην περιοχή και αφετέρου, τον τελευταίο φαροφύλακα του Φάρου στον Καβομαλιά, κ. Βαγγέλη Κυνηγαλάκη!

Παράλληλα, το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας αποφάσισε να τιμήσει τον κ. Παναγιώτη Λασκαρίδη και το ίδρυμα Αικατερίνη Λασκαρίδη για την ανακαινίση και αποκατάσταση επιλεγμένων πετρόκτιστων φάρων της Ελλάδας και ιδιαίτερα, του ιστορικού φάρου του Καβομαλιά καθώς και τον κ. Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλο, γιο του αείμνηστου Βασίλη Κωνσταντακόπουλου για τη χρηματοδότηση της μελέτης για την αποκατάσταση του Φάρου Μαλέα και της ανάδειξης του μονοπατιού που οδηγεί σε αυτό.

Τέλος, θα τιμηθούν και όλα τα Βατικιωτόπουλα που κατά το σχολικό έτος 2015-2016 αρίστευσαν καθώς και όλους όσοι αποφοίτησαν ή εισήχθησαν σε ανώτατες και ανώτερες σχολές.
Σας περιμένουμε όλους και όλες και μη ξεχνάτε! Η κοπή της πίτας μας άλλαξε τόπο διεξαγωγής!