Εκλογές του Συνδέσμου μας την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Αγαπητοί συμπατριώτες και συμπατριώτισσες,

η διετής θητεία του τρέχοντος Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου μας ολοκληρώθηκε και με χαρά σας ανακοινώνουμε, πως οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου για την περίοδο 2017 – 2019, ορίστηκαν για την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017!

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές σύμφωνα με το καταστατικό μας, έως και 5 ημέρες πριν την ημερομηνία των εκλογών, ήτοι, έως και την Τρίτη 6 Ιουνίου και ώρα 20:00. Όσοι και όσες επιθυμούν να λάβουν μέρος στις επερχόμενες εκλογές και να συνδράμουν το έργο του Συνδέσμου μας, παρακαλούνται να υποβάλλουν την υποψηφιότητά τους είτε ταχυδρομικά (Κολοκοτρώνη 144, Πειραιάς, ΤΚ. 18536), είτε μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο vatikiotis@gmail.com, είτε ακόμα και αυτοπροσώπως στα γραφεία μας. Για το λόγο αυτό και προς διευκόλυνση των συμπατριωτών μας, την Κυριακή 4 Ιουνίου, όσο και την Τρίτη 06 Ιουνίου, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θα βρίσκονται στα γραφεία μας κατά το διάστημα 17:00 – 20:00. Η διαδικασία θα ξεκινήσει το πρωί της Κυριακής στις 09:00 και θα ολοκληρωθεί το απόγευμα στις 19:00!

Επίσης, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως παράλληλα με τη διαδικασία των εκλογών θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά τα ανακαινισμένα γραφεία μας! Ένα όνειρο ετών έγινε επιτέλους πραγματικότητα με την υποστήριξη της οικογένειας Σαραντίτη την οποία για ακόμα μία φορά νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια!

Σας περιμένουμε όλους και όλες για να συνεχίσουμε το έργο και την προσπάθεια των τελευταίων ετών!