Πρωταθλήτρια η Ομάδα της Δαιμονιάς

Μετά από διάλειμμα ενός έτους, το πρωτάθλημα μπάσκετ “Τα Βατικιώτικα” διοργανώθηκε εξ νέου στο γήπεδο μπάσκετ, στην παραλία της Νεάπολης.

Για ακόμα μία χρονιά, η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία και 12 ομάδες έδωσαν το παρόν στον πλέον πετυχημένο αθλητικό θεσμό στην περιοχή των Βατικών. Αυτή τη χρονιά, η συμμετοχή δεν περιορίστηκε στα όρια του Καποδιστριακού Δήμου Βοιών αλλά στο πνεύμα της εποχής, επεκτάθηκε και στα όρια του νέου Καλλικρατικού Δήμου με την ομάδα από τη Μονεμβασία και την Δαιμονιά να δίνουν έναν άλλο τόνο στο τουρνουά. Η ομάδα μάλιστα της Δαιμονιάς αναδείχθηκε απόλυτα δίκαια και ύστερα από έναν συγκλονιστικό σε εξέλιξη τελικό σε πρωταθλήτρια, επικρατώντας με σκορ 93-91 της ομάδας των Lantharote.

Να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά από τη Δαιμονιά τα οποία, εκτός από το μπασκετικό ταλέντο που ξεδίπλωσαν στο σύνολο των αγώνων που έδωσαν, χαρακτηρίστηκαν από μπασκετική και κυρίως αθλητική παιδεία.

Να ευχαριστήσουμε επίσης, το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Μονεμβασίας που επιχορήγησε ένα σημαντικό τμήμα των εξόδων της διοργάνωσης, όπως επίσης την κα. Λίτσα Χάδιαρη και την κα. Παναγιώτα Αλειφέρη και τον κ. Παναγιώτη Ψαρράκη για την πολύτιμη συνεισφορά τους.

Τέλος, να ευχαριστήσουμε τους διαιτητές, κ. Γιάννη Λάτση και Σπύρο Σταθάκη καθώς και τον κ. Πέτρο Δερμάτη (μέλος του Δ.Σ.), τον κ. Γιάννη Σταθάκη, την κα. Ντίνα Μάρκου και τον κ. Χρίστο Βατίστα για τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στην Γραμματεία του τουρνουά.

Και του χρόνου να ‘μαστε καλά!